Concertele anului 2016 în România

0
574

sigla-Agerpres

AGERPRES: Anul 2016 îi aduce, pentru prima oară în România, pe Charles Aznavour, pe celebrul chitarist Brian May, dar și legendara trupă Queen cu Adam Lambert. 

În 2016 revin, în concerte, în România, Andre Rieu, Lara Fabian, Richard Clayderman și Nana Mouskouri.

*** Seria concertelor din 2016 va fi deschisă, pe 3 ianuarie, de Ada Milea și invitații săi — Anca Hanu, Cristi Rigman și Bobo Burlăcianu — cu un spectacol la Sala Majestic a Teatrului Odeon. Programul pe care îl vor prezenta conține “cântece de iarnă” (cântece de pe un CD proaspăt lansat) și cântece din spectacole de teatru pentru care Ada Milea și Anca Hanu au creat partea muzicală. Anca Hanu a primit în 2015 Premiul UNITER pentru cea mai bună actriță.

*** Maestrul naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta împreună cu trupa sa pe 13 ianuarie la Hard Rock Cafe. Artistul a pregătit un program plin de piese proprii care vor fi interpretate cu trupa, dar și multe momente în care va combina melodii clasice cu muzică pop sau muzică de film.

*** Băieții de la Zdob și Zdub revin la București, pe 17 ianuarie, într-un concert la Arenele Romane. Spectacolul fusese programat inițial pe 20 noiembrie, dar a fost reprogramat din cauza tragicului incendiu de la club Colectiv.

Continuarea, pe AGERPRES.RO.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply