România, calificare de vis în semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin

0
169

romaniacalificaredevisinsemi

Miercuri seară, în Danemarca, la Herning, naţionala feminină de handbal a României a obţinut o superbă victorie în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, învingând, cu scorul de 31–30, după prelungiri, reprezentativa țării gazdă.

A fost o partidă interzisă cardiacilor, cu o aruncare de la 7 metri ratată de Cristina Neagu, în minutul 60, la scorul de 27–27, după ce la pauză am condus cu 13–10. În prelungiri, handbalistele tricolore au marcat golul victoriei la ultimul atac şi au sărbătorit cu o horă a bucuriei marea victorie.
După ce au trecut de deţinătoarea titlului, Brazilia, în optimile de finală, handbalistele dirijate de pe margine de Tomas Ryde şi Costică Buceschi au mai făcut o “victimă de lux”, eliminând Danemarca, iar prezenţa în penultimul act al competiţiei mondiale reprezintă o performanţă de răsunet pentru fetele noastre. În semifinale, România va înfrunta vineri seară, de la ora 21.45, Norvegia. Tot vineri, dar de la ora 19.00, în cealaltă semifinală, se vor întâlni Olanda şi Polonia.

DRAMATISM PÂNĂ ÎN ULTIMA SECUNDĂ

Con­ti­nu­a­rea, în telegrafonline.ro, vineri, 17 dec.2015.Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele