Trei răniţi la Colectiv, externaţi. Medicul lor: “Impactul emoţional şi psihologic, devastator”

0
663

Trei dintre răniţii în incendiul de la Colectiv au fost externaţi luni. “Nu suntem satanişti, iar după ce ne facem bine vrem să ne reîntalnim cu toţii în cadrul unei mari reuniuni”, au spus eu înainte să plece de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

externati_colectiv

Olimpicul Andrei Bud, scafandrul Andrei Trifu şi Alexandru Plângu, student la arhitectură, au fost externaţi luni de pe secţia de chirurgie plastică. Şi-au dorit tare mult să petreacă sărbătorile alături de familie, informează ştiri.tvr.ro
“Urmează recuperarea, atât fizică – a mâinii acesteia, încă e un drum lung pentru ea şi doamna de la kinetoterapie o să aibă mult de muncă – cât şi reintegrarea în societate. Momentan, trebuie să fiu atent cu ieşitul afară, pentru că nu trebuie să ţin mâna asta la frig prea mare”, a spus Andrei Bud.
“Eu am o meserie care necesită îmbrăcarea unui costum şi din cauza aceasta trebuie să stau mai mult timp la recuperare. Acuma depinde şi de noi, asta ne-au zis doctorii: voinţă, pozitivitate”, a declarat scafandrul Andrei Trifu.
“Să facem o reuniune cât mai curând cu toţi care au trecut prin asta, să povestim, să plângem, să râdem împreună, să glumim şi să ascultăm rock. Să susţinem rock-ul românesc”, a spus Alexandru Plângu.
Cei trei le-au mulţumit medicilor nu doar pentru îngrijirile medicale, ci şi pentru afecţiunea lor.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/trei-raniti-la-colectiv-externati-primele-lor-declaratii_1849466.html#ixzz3uJZ1S8Fg
Follow us: @realitatea on Twitter




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply