ISU: Folosirea de făclii sau lumânări la teatru, operă, în restaurante sau cluburi, interzisă!

0
849

Folosirea flacarii (lumanari, faclii, torte) pe timpul spectacolelor de teatru, opera, opereta, sau pentru ambianta ori divertisment in restaurante, baruri, cluburi, discoteci este interzisa, arata ISU Bucuresti.

lumanari-isu

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti a emis, joi, un comunicat in atentia organizatorilor de concerte, spectacole, intruniri, desfasurate in aer liber sau in interiorul constructiilor in care au loc evenimente cu public numeros.

In comunicat se arata ca organizatorii de evenimente in aer liber, cu capacitate mai mare de 200 de locuri pe scaune sau pe o suprafata mai mare sau egala cu 2.500 metri patrati, trebuie sa obtina autorizatie de securitate la incendiu, conform prevederilor art. 30 din Legea nr. 307/2006, privind apararea impotriva incendiilor cu completarile si modificarile ulterioare, coroborat cu prevederile art. 1 lit. r din H.G.R. nr. 1739/2006, completata si modificat cu H.G.R. nr. 19/2014.
Pentru spectacole desfasurate in interiorul constructiilor (sali de spectacole, concerte si altele asemenea), pentru situatia in care spatiile sunt incadrate in categoria salilor aglomerate, este obligatorie obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu a constructiei.

Citeste mai mult AICI.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply