Primăria Mangalia, victorie în instanță, în dosarul minicarelor

0
763

primaria_mangalia-

Decizie în dosarul Primăriei Mangalia cu firmele participante, în anul 2007, la licitaţia organizată pentru traseele de transport cu minicare.

Fill I Com SRL și Erdan Import Export SRL, căci despre acestea este vorba, au obţinut o hotărâre de fond, în decembrie 2014, cu privire la obligarea Primăriei la plata sumei de 852.000 de lei, adică, către SC Fill I Com SRL suma de 513.880 lei, iar către S.C. Erdan Import Export SRL suma de 339.187 lei. Sumele respective au fost acordate cu titlul de despăgubiri pentru perioada în care administraţia Cristian Radu a refuzat să pună în aplicarea Deciziei 109, (decizie ce a anulat Procesul-Verbal al Comisiei de Contestaţii în privinţa celor două firme şi a obligat Municipiul Mangalia, prin primarul de atunci, Claudiu Tusac să continue procedura de licitaţie), iar edilului șef al Municipiului Mangalia instanța i-a aplicat o amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pentru fiecare zi de întârziere, pentru neexecutarea.
La recurs, Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat definitiv, în sensul că a admis recursul formulat de Primarul Municipiului Mangalia şi Consiliul Local Mangalia.

Mai mult, în replicaonline.ro, 9 dec.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply