Premierul Ponta a anunțat că își depune mandatul

0
284

AGERPRES: Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, la Palatul Victoria, că își depune mandatul de la conducerea Guvernului.

ponta-demisioneaza

“Am obligația să constat supărarea legitimă care există în cazul societății și dorința, din nou legitimă, de a avea responsabilități mai mari decât ale patronilor de la firma respectivă (clubul Colectiv — n.r.). Oamenii simt nevoia de mai mult și ar fi mare greșeală din partea mea să ignor acest lucru. Nu vreau și nu cred că este corect să las această responsabilitate nici pe seama celor care au fost în teren, nici pe seama primarilor, secretarilor de stat, miniștrilor. Sunt gata să fac eu acest gest pe care o parte importantă din societate îl așteaptă și, evident, începând cu ziua de astăzi îmi depun mandatul de prim-ministru, implicit și al Guvenului”, a declarat premierul.
Ponta și-a motivat gestul, adăugând că, de-a lungul anilor, ca politician, a dovedit că rezistă la orice bătălie cu adversarii politici.
“Niciodată, însă, nu mă bat cu oamenii. Și cred că ar fi o mare greșeală și cred că am avea toți de suferit”, a spus premierul demisionar.
El a adăugat că supărarea și suferința oamenilor nu trebuie să degenereze “în jocuri politice, jocuri de putere, cu efecte negative imposibil de anticipat”.
Continuarea, pe agerpres.ro, 4 nov.2015.

 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply