Interviu online cu Emil Ghinea, triplu campion al României la viteză în coastă

0
684

interviuemilghinea

Ziua de Constanța: Interviu online cu Emil Ghinea, triplu campion al României la viteză în coastă (grupa H, clasa 3). Tema este – Cum a devenit un pilot din Mangalia victorios pe trasee de munte.

Cum a reuşit un sportiv din Mangalia ca, în cinci ediţii consecutive ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă (grupa H, clasa 3), să cucerească trei titluri de campion al României şi două de vicecampion? Cât de greu se întreţine o asemenea pasiune? Discutăm despre aceste aspecte cu Emil Ghinea, din Mangalia, în cadrul unui interviu online, în direct pe www.ziuaconstanta.ro.

Aşteptăm întrebările dumneavoastră adresate prin formularul de comentarii de la sfârşitul articolului sau la adresa [email protected].
 
Realizator: Marian BOCAI.

Nota redacţiei: Pentru a păstra coerenţa şi relevanţa discuţiei, nu vom valida comentariile care nu se referă la temele anunţate, care nu conţin întrebări sau care constau în atacuri la persoană.

Întrebările redacţiei: 

1. Cum şi când a luat naştere pasiunea ta pentru motoare şi bolizi?

2. Pe ce maşină ai concurat prima dată şi care a fost povestea ei?

3. Care sunt caracteristicile Campionatului Naţional de Viteză în Coastă? Cât de dificile sunt traseele?

4. Cât de costisitoare e participarea într-un asemenea campionat? Cine te sprijină financiar şi cum te descurci din acest punct de vedere?

5. Unde şi cum te antrenezi pentru cursele de la munte, în condiţiile în care locuieşti la Mangalia? 

Mai mult, în ziuaconstanta.ro, Joi, 19 noiembrie 2015.

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply