TEROARE LA PARIS. PESTE 120 DE MORȚI ÎN ATACURI FĂRĂ PRECEDENT

0
644

farmec.ro
carturesti.ro%20

DIGI24.RO: 

paris-atacuri-teroriste

La nici un an de la atentatul asupra redacției „Charlie Hebdo”, Parisul retrăiește coșmarul terorismului, de data aceasta într-un atac fără precedent. Vineri seara au avut loc mai multe atacuri armate, aparent coordonate, explozii în apropiere de Stade de France, unde se desfășura meciul amical Franța-Germania, și o luare de ostatici într-o sală de spectacole. Sunt peste 120 de morți. Președintele Francois Hollande, prezent la meciul de fotbal, a fost evacuat și ulterior a declanșat starea de urgență.

ACTUALIZARE 5:21 Opt teroriști au murit vineri seara, dintre care șapte s-au aruncat în aer, potrivit primelor constatări ale anchetatorilor. Trei dintre cei patru care au murit în sala de concerte erau kamikaze și și-au acționat centurile cu explozibili. Cel de-al patrulea a fost ucis în timpul asaltului forțelor de ordine.

Apoi, trei kamikaze au murit la Stade de France și un altul pe bulevardul Voltaire, din apropierea sălii Bataclan.

Sunt cel puțin 200 de răniți, dintre care 80 grav.

ACTUALIZARE 4:03 Procurorul care se ocupă de anchetă a avertizat că atacatorii pot avea complici încă în libertate.

 Au fost cel puțin șapte atacatori, dintre care patru în sala de spectacole Bataclan și cel puțin trei în apropiere de Stade de France.

Patru persoane au murit la Stade de France, dintre care cel puțin trei sunt teroriști, a anunțat oficialul. De asemenea, alți patru suspecți au murit la Bataclan. Trei dintre ei s-au aruncat în aer.

Bilanțul oficial provizoriu anunțat de autoritățile franceze este de 120 de morți, în timp ce alte surse, printre care CNN, indică peste 150 de morți.

Rafale de arme automate în plin centrul Parisului, explozii, sirene urlând, corpuri însângerate zăcând pe jos și oameni plângând – scene apocaliptice, vineri, 13 noiembrie, în capitala franceză, lovită de o serie de atentate simultane soldate cu peste 120 de morți.

Mai mult, pe digi24.ro, 14.11.2015.

 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply