Tragedia din Colectiv. Ziua a 12-a. Numărul morţilor a ajuns la 50, după ce doi răniţi transportaţi în Marea Britanie au murit

0
605

incendiu-colectiv

Bilanţul tragic în cazul victimelor din clubul Colectiv a crescut din nou miercuri, numărul morţilor ajungând, astfel, la 50, după ce doi pacienţi transportaţi duminică în Marea Britanie şi-au pierdut viaţa. Cel mai recent deces a fost confirmat miercuri dimineaţa de medicii britanici.

UPDATE 10.50 Vlăduţ Roberto Andy, al doilea rănit din Marea Britanie, internat într-un spital din Chelmsford, murit miercuri, chiar în ziua în care împlinea 19 ani.  Potrivit Digi24, tânărul avea arsuri pe 60% din suprafaţa corpului şi a făcut complicaţii renale şi digestive.   Astfel bilanţul persoanelor decedate în urma tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 50.
UPDATE 09.50 Câteva ore înaintea lui a decedat şi Elena Niţu, transferată tot în Marea Britanie, în Liverpool, cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. Avea 18 ani şi era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic “A.D. Xenopol” din Capitală.      Cei doi se aflau printre cele nouă persoane transferate duminică noaptea cu un avion NATO în spitale din Marea Britanie.

Citeste mai mult: adev.ro/nxn3uv, 11.11.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply