Noul pod rutier de la Agigea, deschis circulaţiei

1
247
podul-nou-agigea
Luni dimineaţă, 19 octombrie a.c., s‑a deschis noul pod rutier de la Agigea, care face legătura directă între Portul Constanţa şi Autostrada Soarelui. Are patru benzi și este cel mai mare pod hobanat din România, cu o lungime de 360 de metri şi o lăţime de 17 metri.
La deschiderea oficială a celui mai mare pod rutier de tip hobanat din România au fost prezenţi primarul comunei Agigea, Cristian-Maricel Cîrjaliu, senatorul Nicolae Moga, directorul APM, Cristinel Dragomir, preşedintele interimar al CJC, precum şi prefectul Constanţei, Ion Constantin.
Cam într‑o lună de zile se va putea da în funcţiune şi breteaua DN39A, care mai are în componenţă încă două poduri mai mici. În acest moment podul este utilizat în toată infrastructura portuară, îl folosesc şi cei care vin şi muncesc în Portul Constanţa Sud-Agigea”, a declarat edilul de la Agigea.
Senatorul Nicolae Moga spune că nu credea că podul va fi deschis circulaţiei. “Nu credeam că este adevărat. Am venit special de la Bucureşti să văd dacă este adevărat. A fost prezent directorul APM, preşedintele interimar al CJC, primarul de la Agigea, prefectul, primarul interimar de la Constanţa. Într-adevăr intră TIR-urile în port. Arterele adiacente de la celelalte două poduri sunt în proporţie de 99 la sută terminate. Mai trebuie să toarne nişte asfalt. În maxim o lună este totul terminat acolo. I‑am dat un mesaj premierului şi i‑am spus că am inaugurat podul şi a spus că nu crede şi că vrea să‑l vadă personal. Nu ştiu când va veni să‑l vadă, pentru că am comunicat prin mesaje”, a declarat senatorul Moga.

Sur­sa: replicaonline.ro, 19.10.2015.


 

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

1 COMENTARIU

  1. Ce penal.…. Cei care ne con­duc vin si se mira ca ceea ce au pro­mis s‑a si facut intr-un final.… Deci ei erau mai mult con­vin­si ca nu se va face.…

Leave a Reply