Mangalia, mai tare decât Brazilia! Mangalioţii cu iniţiativă şi-au tras garaje cu etaj

0
826

farmec.ro
carturesti.ro%20

„Minunile” din sudul litoralului…

mangalia_garaje-suspendate

Brazilia nu înseamnă doar carnaval, samba, costume colorate, lux, ci şi ghetouri. Imaginile cu celebrele ghetouri din Brazilia ar putea însă să pălească la vederea garajelor cu etaj din Mangalia! În municipiul condus în prezent de Cristian Radu există 47 de astfel de construcţii, despre care edilul spune însă că nu le poate demola, deşi ele par a fi „unice în România”. „Ele nu au fost construite ilegal. Există autorizaţii de construcţie pentru garajele supraetajate…
Probabil că cei care le-au ridicat s-au gândit să aibă şi spaţiu de parcare pentru elicopter, ce să spun?! Au fost făcute şi verificări, ele oricum nu sunt folosite pe post de garaj. În realitate, sunt folosite ca spaţii de cazare la negru, pe timpul verii”, a explicat primarul „misterul” celor 47 de construcţii. Şi tot el a adăugat că un garaj aparţine chiar unui fost viceprimar al Mangaliei.
Construcţiile inedite au fost autorizate în mandatul fostului primar Zanfir Iorguş şi sunt amplasate în zona străzii Rozelor, spre mare. „Priveliştea este frumoasă, sunt şi vile în zonă. Ce să spun? Căutăm soluţii pentru ca aceste construcţii ridicate în perioada 2002-2005 să fie încadrate în categoria corespunzătoare, dar nu ştiu dacă reuşim”, a conchis Radu.

Alexandra ANTON, replicaonline.ro, Marti, 20 octombrie 2015.


 

 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply