TICHETE DE 200 DE LEI PENTRU COPIII CARE MERG LA AFTER SCHOOL!

0
731

afterschool

Incepând din anul scolar 2016-2017, elevii din clasele 0 – IV vor primi tichete în valoare de 200 de lei pentru plata serviciilor de tipul “școala după școală”.

Acordarea tichetelor de 200 de lei pentru elevii inscrisi la after school a primit raport favorabil de la membrii Comisiei pentru Invatamant din Camera Deputatilor.

Pentru a beneficia de tichete pentru after school, parintii trebuie sa faca cereri pentru fiecare copil in parte, la sfarsitul anului scolar sau la momentul inscrierii la scoala. Suma de 200 de lei este stabilita in functie de indicatorul social de referinta si se indexeaza anual cu indicele de inflatie.

Aceste tichete, care vin in ajutorul parintilor care nu au cu cine sa isi lase copiii si aleg sa ii inscrie la after school si acopera, asa cum spune proiectul, integral sau partial costurile scolii sau ale organizatiilor non-guvernamentale care organizeaza astfel de programe pentru elevi.

Atentie! Pot beneficia de tichete pentru programul “scoala dupa scoala”, pe baza de cerere scrisa, parintii copiilor de pana in clasa a IV-a inclusiv.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, AICI. 08.10.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply