Val de aer POLAR peste România. Vremea se schimbă RADICAL, se anunţă lapoviţă şi ninsoare

0
575

farmec.ro
carturesti.ro%20
vremea-mediafax-foto-octav-ganea
Vremea se schimbă RADICAL!

După câteva zile cu soare şi temperaturi plăcute, vremea schimbă foaia. Sunt aşteptate fenomene neobişnuite pentru această perioadă, atât din punct de vedere termic, cât şi al precipitaţiilor.

După ce sâmbătă am avut şi temperaturi maxime de 25 de grade, iar duminică mercurul din termometre a urcat până la 26 de grade în Dobrogea, vremea frumoasă nu va mai ţine mult. Luni a fost bine şi la fel va fi și marţi, o vreme în general plăcută, dar diferenţele de temperatură vor fi destul de mari între zi şi noapte. În schimb, de miercuri vremea începe să se înrăutăţească.

Deasupra ţării noastre vor ajunge rămăşiţe ale unor sisteme noroase care în aceste zile au făcut ravagii în vestul Europei. Astfel, se vor semnala precipitaţii la început reduse cantitativ, marţi şi miercuri, în special în vest şi sud-vest şi mai ales la deal şi la munte. Miercuri spre joi şi joi va ploua, însă, pe arii extinse, la fel şi vineri, pentru ca la sfârşitul săptămânii viitoare precipitaţiile să înceteze. Joi se şi răceşte semnificativ, iar la munte este posibil ca ploile să se transforme în lapoviţă şi ninsoare.

Continuarea, AICI. 06.10.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply