Zilele Orașului Mangalia (FOTO)

0
334

zilelemangaliei2015-1

Primăria Municipiului Mangalia organizează marți, 8 septembrie, în Piața Republicii, un eveniment prilejuit de sărbătorirea Zilei Orașului Mangalia. Programul artistic va cuprinde recitaluri ale unor artiști locali, printre care Emi Gui și Alina Dragomir.

Marea surpriză a serii o va constitui recitalul Claudiei Pavel (Cream), care a acceptat invitația specială din partea administrației locale, pentru acest eveniment. Spectacolul va începe la orele 19:30, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

Manifestările dedicate Zilei Mangaliei au debutat duminică, 6 septembrie, cu o procesiune religioasă organizată de Protoieria Callatis. Moaștele Sfintei Mucenite Tecla au fost aduse de către o delegație elenă, întâmpinată de un sobor de peste 50 de preoți, condus de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

La procesiune au participat câteva mii de persoane, care s-au deplasat pe traseul Biserica Sf.Mina – str. Șos. Constanței – Sens Giratoriu – Primăria Municipiului Mangalia – Biserica Sf. Mare Mucenic Gheorghe.

zilelemangaliei2015-2 zilelemangaliei2015-3

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pe tot parcursul drumului, fanfara militară a interpretat o serie de piese cu caracter național, dar și religios. După procesiune, în parcarea de lângă Biserica Sf. Mina s-a oficiat slujba Sf.Maslu.

zilelemangaliei2015-4 zilelemangaliei2015-5

Luni, 7 septembrie 2015. Comunicat transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply