La Mangalia, Zilele Recoltei vor avea loc în Portul Turistic, între 2 – 4 octomrie

0
683

14-zilele-recoltei-mangalia-2014

În zilele de 2, 3 și 4 octombrie, în Portul Turistic din Mangalia se va desfăşura o nouă ediţie a Zilelor Recoltei. Pentru acest eveniment devenit tradiţional, autorităţile publice locale au pregătit un amplu program artistic ce va fi oferit cetăţenilor în serile de vineri, sâmbătă şi duminică. Printre alţi artişti, vor evolua pe scena din port Matteo, Melina, Mihai Trăstariu, trupa TWO. Spectacolelele vor fi prezentate de Cătălin Măruţă.

Pe parcursul manifestării, de la primele ore ale dimineţii până seara, locuitorii Mangaliei se vor putea delecta cu o cană de must proaspăt sau cu o friptură la grătar. Pe lângă aceste bunătăţi de sezon, localnicii vor avea ocazia să se aprovizioneze pentru sezonul rece cu legume, fructe, afumături, palincă, vin, miere de albine, dulceţuri, şerbet, sirop natural şi multe alte preparate de casă.

La tarabele amenajate în port îşi vor vinde mărfurile atât comercianţi din zonă, cât şi din alte judeţe ale ţării, la preţuri ceva mai mici decât în pieţele noastre.

sursa: editiadesud.ro, 22.09.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply