A avut loc recepţia finală a lucrărilor la reţeaua de gaze naturale a municipiului Mangalia

0
757
carturesti.ro%20

receptia-finala-gaze-mangalia-

Recepţia finală a lucrărilor la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale la Mangalia a avut loc vineri, în cadrul unei conferinţe de presă care s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Primăriei.

La eveniment au fost prezenţi secretarul de stat în Ministerul Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri, Mihai Adrian Albulescu, senatorul Nicolae Moga, primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, directorul general al SC Megaconstruct SA, Cătălin Ivan, directorul Goldterm, Dan Georgescu, precum şi consilieri locali.

Lucrările la reţeaua de gaz a Municipiului Mangalia au început în anul 2013, iar investiţia are o valoare totală de 5 milioane de euro.

Primarul Radu Cristian a declarat cu această ocazie că “în prezent aproape toate centralele termice din oraş sunt racordate la reţeaua de gaze, iar multe locuinţe individuale folosesc deja acest tip de combustibil pentru încălzire, fapt ce a contribuit la scăderea cheltuielilor cu încălzirea cu aproape 50%, faţă de anul 2012”.

receptia-finala-gaze-mangalia--

Potrivit directorului Megaconstruct, Cătălin Ivan, în paralel, a fost racordată la reţeaua de gaz şi comuna 23 August, urmând să se continue la Costineşti şi, ulterior, la Limanu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

”Primăria Mangalia a avut o colaborare perfectă cu Ministerul Energiei şi Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, în cadrul acestui proiect. Bineînţeles, trebuie să le mulţumim şi vecinilor bulgari de la care ne-am racordat. Ambasadorul României la Sofia, Anton Păcureţu, a fost un mare sprijin pentru noi, în acest sens, a declarat primarul Mangaliei.

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Mihai Adrian Albulescu s-a declarat un susţinător al acestui proiect, încă de la începerea lui, considerând această investiţie ca fiind extrem de importantă  pentru zona Mangaliei.

În prima parte a anului viitor, se aşteaptă ca preţul gazelor să scadă, lucru îmbucurător pentru cei care folosesc acest combustibil”, a precizat secretarul de stat Albulescu.


 Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


MangaliaNews.ro. Vineri, 18 septembrie 2015.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply