Constanța va răsuna pe muzică rock! Cristi Minculescu și IRIS – ultimele bilete

0
913

farmec.ro
carturesti.ro%20
În mai puțin de o lună, pe 12 octombrie, începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor va răsuna pe muzică rock, într-un concert extraordinar susținut de Cristi Minculescu și IRIS.

iris-constanta

Naționala de rock a României se reunește și invită fanii constănțeni să cânte împreună cu ei și să-și amintească de cele mai cunoscute versuri din istoria muzicii românești.
Concertul face parte din turneul național “Cristi Minculescu și IRIS – Din nou împreună”, care se va desfășura în 14 orașe din România și la Chișinău.
Sigur ai amintiri pe muzica lor, așa că te așteptăm să simți iarăși emoție atunci când celebrul “Bună seara, prieteni” se va reauzi în orașul tău.
Biletele se găsesc atât la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta dar şi online pe www.iabilet.ro.

Ofertă specială pentru cititorii noștri:

În momentul în care intrați pe http://www.iabilet.ro/bilete-cristi-minculescu-si-iris-din-nou-impreuna-constanta-23282/la rubrica “Daca ai un voucher IaBilet, click aici”, introduceți codul FLOAREDEIRIS
Veți obține un discount de 20 % din valoarea biletelor!

MangaliaNews.ro, Vineri, 18 septembrie 2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply