Reîncepe Campania „Zece Oameni de valoare pentru Constanța”

0
743

farmec.ro
carturesti.ro%20

Zece Oameni de valoare pentru Constanța2015

Zece Oameni de valoare pentru Constanța”, eveniment anual organizat de Asociația Clubul Isis si susținut de Spitalul Privat Isis – www.oamenidevaloare.ro

Motto:

“Un oraș rămâne o simplă așezare, dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiți printre străini, apreciați de constănțeni”.

 „Zece Oameni de valoare pentru Constanța” este un proiect ambițios în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Ajunsă la cea de-a VI-a ediţie, Campania se desfăşoară după aceleaşi principii de identificare a valorilor, însă regulamentul a suferit anumite modificări.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, utilizatorii au posibilitatea de a propune (intre 1 octombrie – 31 decembrie 2015) și de a vota (intre 4 ianuarie – 29 februarie 2016)  oamenii de valoare ai orașului Constanța la oricare din cele 10 domenii de activitate: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.

Capacitatea de progres a lumii în care trăim depinde de voința fiecăruia dintre noi. 

(…) Statistici date Campanie  – Reconstructia morală continuă

 În fiecare an, platforma înregistrează peste 70.000 de vizitatori unici.

Date statistice – privind perioada de propunere editia de anul acesta (comparativ cu anul 2014 aceeasi perioada):

  • 198 personalităţi propuse
  • Vizualizări: în creştere de 42% faţă de anul trecut
  • Vizitatori unici: în creştere de 68% faţă de anul trecut)
  • Vizite: în creştere de 63% faţă de anul trecut (307 din România,  5.577 Constanţa, 2.335 restul ţării, 891 International)
  • Vizualizări/zi: 512

www.oamenidevaloare.ro  /

Vă mulţumim pentru susţinere!


Comunicat primit de la Asociația Clubul Isis Constanța. Publicat 17.09.2015.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply