Femeia care vrea să reîmpădurească România printr-un proiect „nebunesc“: 1 milion de copaci, plantaţi în 24 de ore!

0
677

Femeia care vrea să reîmpădurească România

Liana Buzea, femeia care şi-a propus să reîmpădurească România FOTO Facebook.

Sub coordonarea Lianei Buzea (33 de ani), câţiva voluntari din Bucureşti, sătui să vadă cum pădurile României dispar rând pe rând din cauza defrişărilor ilegale, au pus la cale o acţiune impresionantă prin care şi-au propus să reînverzească terenurile uitate de autorităţi.

De multă vreme, pădurile României trec prin nişte schimbări dramatice, mii de copaci fiind tăiaţi anual. În acest context, Asociaţia EcoAssist din Bucureşti şi alte câteva ONG-uri din ţară au pus la cale un plan menit să reînverzească România. Concret, printr-un parteneriat pe care l-au făcut cu Ministerul Mediului, tinerii voluntari au decis să planteze în luna noiembrie, în doar 24 de ore, un milion de copaci pe terenurile cu probleme din ţară.   

„În acest moment căutăm oameni care să se implice în organizarea acţiunii. Plantarea propriu-zisă va avea loc pe 14 noiembrie. Trebuia ca plantarea să aibă loc în octombrie, însă data a fost modificată din cauza avertizării de secetă“, a precizat Liana Buzea (33 de ani), coordonatoarea iniţiativei „Plantăm fapte bune în România!“.

Citeste mai mult: adev.ro/nuk88n

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply