Dora Alina Romanescu: „Prietenul la nevoie se cunoaște!”

1
793

dora_alina_romanescu4

Dora Alina Romanescu:

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

     Viața mi-a demonstrat în repetate rânduri că „prietenul la nevoie se cunoaște”.
     Invoc din nou acest dicton, pentru că mi-am simțit prietenii lângă mine în momentele de cumpănă, când m-au ținut de mână, m-au ajutat să mă ridic de jos, i-am simțit aproape, ori de câte ori am avut nevoie. Adevărata prietenie este precum sănătatea. Prietenii adevărați sunt ca stelele, nu-i vezi mereu, dar știi precis că sunt lângă tine, când ai nevoie. Un prieten adevărat îți va cunoaște cântecul inimii și va putea să ți-l cânte atunci când tu ai uitat cuvintele.
     Cu timpul am învățat că, în adâncul sufletului, fiecare dintre noi dorește să fie iubit și apreciat, am învățat că, dăruind iubire semenilor, Dumnezeu îți răsplătește generozitatea înmiit. Viața este un ansamblu de experiențe valoroase și fiecare clipă pe care o trăim este o ocazie specială de a ne simți binecuvântați alături de familie, de prieteni, de cei lângă care trăim.
     Am participat la „Topul personalităților locale „Mangalia, Top 20” în calitate de romancieră la domeniul „Scriitori din Mangalia/ despre Mangalia”. A fost o bucurie și o mare onoare pentru mine, pentru că am avut oportunitatea de a-mi prezenta într-o fișă de autor realizările ce le-am dobândit de când trudesc pe tărâmul cuvântului scris.
     În ceea ce mă privește, rezultatul sondajului de opinie mă bucură, trăiesc cu intensitate emoțiile, mă simt un copil al Domnului. Am simțit din nou că Dumnezeu mă binecuvântează în moduri pe care nu mi le-am putut imagina.
     Felicitări echipei ”Mangalia News” pentru inițiativa acestui proiect minunat! Doar cu ajutorul acestui demers am putut să-mi fac publică ( în mare parte) activitatea didactică și literară.
     Mulțumesc, îi felicit cu respect și-mi exprim gratitudinea pentru inițiativa și activitatea laborioasă pe care au desfășurat-o!
     Mulțumesc cititorilor romanelor mele, mulțumesc tinerilor care mi-au fost elevi, mulțumesc prietenilor, cunoștințelor, oamenilor din comunitate, mulțumesc prietenilor din Spania, Anglia, America, Franța, Italia, Germania, Canada care m-au votat și mi-au trimis mesaje emoționante, de iubire și prețuire. Numărul mare de voturi ce l-am obținut mă onorează, dar în același timp mă obligă să fiu înțeleaptă, smerită, să promovez în scrierile mele orașul în care trăiesc, iubirea pentru semeni și în aceeași măsură frumusețea sufletului.
     Le mulțumesc și celor care m-au întristat cu vorbe amare… sunt necesari și ei… Mă întăresc în credință și îmi dau șansa de a-mi dovedi mie și apoi și celorlalți că pot fi bună, tolerantă, generoasă și înțeleaptă!
     Dragii mei prieteni, îmi înclin fruntea cu respect în fața voastră, vă mulțumesc pentru că m-ați votat și pentru că mi-ați picurat în suflet stropi rourali de iubire și fericire!
     Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!
     Dora Alina Romanescu – Saveta Georgescu.

    Miercuri, 9 septembrie 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Vă felicit pentru darul de a scrie și pentru această iluminare ce vine către cititor, prin cuvânt. Felicitări și vă doresc sănătate, iar cei ce au fost alături acum, sper că vor rămâne mereu aproape de Dumneavoastră. Vă iubesc și, cu mult respect, mă închin!

Leave a Reply