Înmânarea Drapelului de luptă către Baza 3 Logistică Teritorială “Marea Neagră”

0
974

farmec.ro
carturesti.ro%20

ceremonie-militara-drapel-mangalia1

Primarul Mangaliei, Radu Cristian a fost prezent, marți, la ceremonia militară de înmânare a Drapelului de luptă către Baza 3 Logistică Teritorială “Marea Neagră”. La evenimentul care a avut loc pe platoul din fața Casei de Cultură au fost prezenți reprezentanți ai MAPN și administrației locale, înalte fețe bisericești, precum și câteva sute de turiști și localnici.

ceremonie-militara-drapel-mangalia2

Ceremonia religioasă a fost oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului împreună cu Protoiereul Vasile Cîrlan, alături de un sobor de preoți din Mangalia și un cor bisericesc.

ceremonie-militara-drapel-mangalia3

Drapelul a fost înmânat Comandantului Bazei 3 Logistică Teritorială “Marea Neagră”, Veronel Clapon, de către Col. Ing. Ion Stoica, locțiitorul Comandantului Comandamentului Logistic Întrunit. Acesta din urmă a transmis militarilor prezenți un mesaj de felicitare din partea Gen. Loc. Dr. Cătălin Zisu, comandantul Comandamentului Logistic Întrunit.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

ceremonie-militara-drapel-mangalia4

Baza 3 Logistică Teritorială “Marea Neagră” a fost înființată în urmă cu 5 ani, la Mangalia, anul acesta fiind recunoscută oficial, prin Decretul Prezidențial 441/04.05.2015, semnat de către Președintele Klaus Werner Iohannis. Momentul este unul extrem de important, drapelul de luptă al unității militare fiind simbolul onoarei, vitejiei și gloriei militare.

ceremonie-militara-drapel-mangalia5 ceremonie-militara-drapel-mangalia6

Soldații unității militare au depus un jurământ de credință, au intonat imnul României, iar la sfârșitul ceremoniei au defilat pe muzica de fanfară. În încheierea manifestării, toți cei prezenți s-au bucurat de un frumos recital oferit de fanfara militară.

2 septembrie 2015. Comunicat transmis de Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply