Sanda Visan: “Condus pe ultimul drum…”

0
93
Booking.com

Gheorghe_Ionescu

Condus pe ultimul drum…, un politist care traia modest, din salariu, cu vecini modesti, care l-au evocat in cuvinte simple pe la televiziuni. Nu si-a facut vile si nu a stat la mese cu interlopii. Gheorghe Ionescu nu ne-a spus cu obraznicie: case closed! Si s-a dus prematur, rapus chiar cind isi exercita profesia, din care facuse o credinta. Citi dintre noi traim ca el? 
La Timisoara, de curind, am intilnit un tinar politist din aceeasi stirpe: la o intersectie am intrat pe verde, fara sa observ ca agentul dirija circulatia si ca facuse semn sa oprim. Cind am trecut pe linga el, scuzindu-ma ca nu-i vazusem semnul (totul era in constructie in jur), nu s-a repezit sa tipe la mine, ci mi-a spus simplu: atunci eu de ce sunt aici, daca dv. treceti? Mi-a parut mai rau decit daca ma amenda. Si nu voi uita. Cam asa ar trebui sa se comporte politia.
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Gheorghe Ionescu, condus pe ultimul drum la Bucuresti!”

O MISIUNE DIFICILĂ…

Să ne con­du­cem cole­gul la „bază”, la ulti­ma, dar nu îna­in­te de a face o pro­mi­siu­ne: că cei cer­ta­ţi cu legea, că cei ce greşesc, că cei ce nu pun preţ pe via­ţa alto­ra, ne vor găsi în teren.

Nu te vom uita, „DULĂULE”!

https://www.facebook.com/PolitiaRomanawww.politiaromana.ro/videos/770451086399461/?pnref=story


 Sur­sa: aici.


MangaliaNews.ro, 23.08.2015.


 

piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele