Sanda Visan: “Condus pe ultimul drum…”

0
224

Gheorghe_Ionescu

Condus pe ultimul drum…, un politist care traia modest, din salariu, cu vecini modesti, care l‑au evocat in cuvinte simple pe la televiziuni. Nu si‑a facut vile si nu a stat la mese cu interlopii. Gheorghe Ionescu nu ne‑a spus cu obraznicie: case closed! Si s‑a dus prematur, rapus chiar cind isi exercita profesia, din care facuse o credinta. Citi dintre noi traim ca el? 
La Timisoara, de curind, am intilnit un tinar politist din aceeasi stirpe: la o intersectie am intrat pe verde, fara sa observ ca agentul dirija circulatia si ca facuse semn sa oprim. Cind am trecut pe linga el, scuzindu-ma ca nu‑i vazusem semnul (totul era in constructie in jur), nu s‑a repezit sa tipe la mine, ci mi‑a spus simplu: atunci eu de ce sunt aici, daca dv. treceti? Mi‑a parut mai rau decit daca ma amenda. Si nu voi uita. Cam asa ar trebui sa se comporte politia.
Dumnezeu sa‑l odihneasca pe Gheorghe Ionescu, condus pe ultimul drum la Bucuresti!”

O MISIUNE DIFICILĂ…

Să ne con­du­cem cole­gul la „bază”, la ulti­ma, dar nu îna­in­te de a face o pro­mi­siu­ne: că cei cer­ta­ţi cu legea, că cei ce greşesc, că cei ce nu pun preţ pe via­ţa alto­ra, ne vor găsi în teren.

Nu te vom uita, „DULĂULE”!

https://www.facebook.com/PolitiaRomanawww.politiaromana.ro/videos/770451086399461/?pnref=story


 Sur­sa: aici.


MangaliaNews.ro, 23.08.2015.


 

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele