Neptun Olimp SA îşi schimbă administratorii şi scoate la vânzare terenuri

0
402

neptun_olimp_sa

Neptun Olimp SA va avea un nou Consiliu de Administraţie, dacă Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) convocată pe 14.09.2015 va aproba acest lucru.

Potrivit unui raport curent al societăţii de stat constănţene, în şedinţa din septembrie se vor revoca unii membri ai CA şi vor fi aleşi alţii noi în loc, pe ordinea de zi fiind şi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Neptun Olimp SA pentru anul 2015. Candidaturile pentru posturile de administratori pot fi depuse la sediul Neptun Olimp SA până pe 26.08.2015.

În aceeaşi zi de 14.09.2015 este convocată şi AGA extraordinară, în care se va lua în discuţie aprobarea vânzării a două terenuri din staţiunea Neptun- unul de 143,86 metri pătraţi, limitrof sud Vila 7, respectiv unul de 327,92 metri pătraţi, de acces la Hotel Sulina.

Neptun Olimp SA a fost condus până acum de un CA alcătuit din Horia Marius Ţuţuianu, Darius Georgel Vodă, Anca Laura Ionescu, Dragoş Călin şi Mihail Voicu, funcţia de director general fiind ocupată de Cătălin Mihail Caracostea.

Neptun Olimp SA are ca avere Complexul de Vile Olimp, alcătuit din vilele de 4 stele Afrodita, Hera, Atena, Irene şi Artemis, cu un total de 30 de locuri de cazare, două autocare de 3 stele, o secţiune de plajă în Neptun, restaurantul de 3 stele La Barchetta, cu 336 de locuri şi Pizzeria Complex International din Olimp.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, AICI. 10.08.2015.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply