Mangalia, o săptămână dedicată luptelor pe plajă

0
777

osaptamanaluptemangalia

Plaja “Laguna” din Mangalia a oferit încă de la începutul săptămânii turiştilor aflaţi în aceste zile pe litoral un adevărat spectacol de lupte pe nisip.

Încă de luni, sudul litoralului s-a transformat într-un „câmp de luptă”. Aproximativ 200 de sportivi de la 22 de cluburi din ţară au venit pentru a concura la Cupa Callatis, competiţie adresată categoriilor de copii 1, 2 şi 3. CS Mangalia a avut ocazia de a-şi testa mai mulţi luptători, iar rezultatele au fost pe măsură.

„Ne-am bucurat de o prezenţă numeroasă la Cupa Callatis în acest an. Au venit 22 de cluburi din ţară. Ca întotdeauna, cei veniţi la plajă au fost atraşi de spectaculozitatea meciurilor. Au fost meciuri pe muchie de cuţit, partide în care au avut loc răsturnări de scor. La categoria 40 kg feminin, finala s-a disputat între două sportive de la clubul nostru. Aveam inima împărţită. Per total, a fost un concurs reuşit”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Cornel Trucmel, antrenor la CS Mangalia.

Doar ieri, în competiţia dedicată copiilor 1, clubul a câştigat opt medalii, dintre care două de aur, trei de argint şi trei de bronz.

Câştigătorii competiţiei au primit medalii, diplome şi premii surpriză. Reprezentaţia luptelor pe plajă continuă şi în week-end, dar de data aceasta va fi rândul juniorilor şi cadeţilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sâmbătă şi duminică, de la ora 9.00, în aceeaşi locaţie se va desfăşura Campionatul Naţional de lupte pe plajă pentru juniori şi cadeţi. Astăzi, de la ora 16.00 va avea loc cântarul oficial. 

La campionat vor concura cinci sportivi de la CS Farul (antrenor Grigore Gheorghe), şase de la LPS (antrenor Ioan Giuglea) şi tot şase de la CS Mangalia (antrenori Cornel Trucmel şi Marian Oancea).

Continuarea, AICI. 28.08.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply