SIMFEST, Festivalul International al Televiziunilor si Producatorilor Independenti, la cea de a XII-a editie

0
1170

simfest2015

Festivalul International al Televiziunilor si Producatorilor Independenti, Simfest se află la cea de a XII-a editie.

Festivalul de la Targu Mures a debutat printr-o conferinta de presa la care au luat parte reprezentantii juriului, prefectul de Mures, dr. Lucian Goga, Lucian Ionica, presedinte al juriului TVR Timisoara, Ion Stavre, conferentiar SNSPA Bucuresti, Leontina Vataman, realizator filme Chisinau, Geo Tuica, director de imagine la TVR. Festivalul Simpest se adreseaza si televiziunilor locale (exista premii pentru televiziuni locale sau regionale). Toate evenimentele programate sunt realizate de jurnalisti (scoala de vara, lansari de carte, spectacole de teatru etc).

simfest2015-2

Ioan Ceausescu, presedintele Simfest: „Este pentru prima dată când intitulăm acest festival „internaţional” şi avem motive pentru a face acest lucru dată fiind prezenţa şi în competiţie dar şi în spectacolele din afara concursului a unor producţii din mai multe ţări.”

simfest2015-3

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Marti, 25 august 2015, a avut loc lansarea cartii „Serendipity” a doamnei Iulia Badea Gueritee, care locuieste in Franta de 16 ani si este jurnalist la Courrier Interational.

simfest2015-1

A transmis corespondenta noastră Roxana Turcu.

Vezi si:  https://www.facebook.com/SimfestRomania

http://www.radiomures.ro/stiri/1-000-de-euro-marele-premiu-la-simfest-2015.html


 

MangaliaNews.ro, 26.08.2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply