ȘI ÎN ACEST WEEKEND, POLIŢIŞTII SUNT LA DATORIE

0
804

farmec.ro
carturesti.ro%20

politisti

Poliţiştii constănţeni, alături de colegii lor detaşaţi din ţară, sunt prezenţi la malul Mării Negre, pentru asigurarea unei vacanţe liniştite  turiştilor aflati pe litoral.

În ultimele două zile, au avut loc o serie de evenimente artistice şi sportive.

Astfel, la data de 07.08.2015, între orele 18.00-21.00, la Teatrul de Vară din Constanţa, a avut loc o activitate cultural religioasă.

La data de 08 august a.c., în oraşul Năvodari, a avut loc un concert al trupei Voltaj.

În intervalul 01-10 august a.c., pe insula Izvorul de Piatră (fluviul Dunărea Topalu- Capidava) are loc festivalul ATLANTYC-ROM organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului în colaborare cu alte ministere şi asociaţii din România.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 La data de 09.08.2015, începând cu ora 20.00 până la ora 23.00,  pe scena din faţa Casei de Cultură din Mangalia are loc un concert muzică „Pink Floyd – The Wall”, concertează o formaţie locală.

În data de 07.08.2015, între orele 20.00 – 24.00, pe piaţeta Perla, din staţiunea Mamaia, a avut loc evenimentul muzical Mamaia Music Awards 2015, ediţia a III-a.

La data de 08 august a.c., ora 23.45, în dreptul hotelurilor Vega şi Aristocratos din staţiunea Mamaia au avut loc jocuri de artificii.

La toate aceste manifestaţii publice poliţiştii au fost prezenţi, acţionând pentru siguranţa turiştilor, nefiind înregistrate evenimente deosebite.

Poliţiştii rutieri au fost prezenţi în zonele cu trafic auto intens pentru dirijarea şi fluidizarea circulaţiei.

În aceste două zile, aceştia au aplicat 267 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 73.555 lei.

Ca măsură complementară, aceştia au reţinut 20 permise de conducere şi au retras 10 de certificate de înmatriculare.

Recomandări pentru prevenirea furturilor

– aveţi permanentă grijă de bunurile dumneavoastră şi nu le lăsaţi niciodată nesupravegheate!

– ţineţi încuiate uşile camerelor de hotel şi închise toate geamurile, dacă sunteţi cazaţi la parter şi etajul 1 al imobilelor!

– nu vă lăsaţi bunurile nesupravegheate pe plajă!

– nu lăsaţi niciun bagaj în autovehicule chiar dacă îl părăsiţi pentru câteva minute!

– nu vă lăsaţi obiecte de valoare în corturi şi campaţi doar în spaţii special amenajate!

– sunaţi de urgenţă la numărul 112, dacă sunteţi în pericol!

RECOMANDĂRI PENTRU CIRCULAŢIA PE DRUMURILE PUBLICE

Şi de această dată poliţiştii rutieri constănţeni vor fi la datorie, pentru fluidizarea circulaţiei şi asigurarea defluirii tuturor arterelor rutiere.

Totuşi, se recomandă turiştilor care părăsesc litoralul pe drumurile ce traversează judeţul Constanţa, să plece la drum din timp pentru a evita aglomeraţia şi să aleagă rute alternative pentru ieşirea spre Autostrada Soarelui.

Pentru finalul zilei de azi, cele mai aglomerate şosele se preconizează a fi DN 39, Constanţa-Mangalia, între Eforie Sud şi ieşirea către Autostrada A2 şi staţiunea Mamaia, mai exact ieşirea către municipiul Constanţa.

Pe această cale recomandăm şoferilor să respecte toate indicaţiile agenţilor de circulaţie, să evite opririle şi staţionările neregulamentare pentru a nu îngreuna traficul, să conducă cu atenţie şi responsabilitate, respectând regulile rutiere.

POLIŢIŞTII CONSTĂNŢENI UREAZĂ TUTUROR TURIŞTILOR

VACANŢĂ PLĂCUTĂ!

IPJ Constanta, 09.08.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply