Cum vă puteţi distra în acest weekend pe litoral: concerte, modă, expoziţii şi jocuri marinăreşti

0
735
intreceri-marinaresti
DISTRACŢIE. Weekend de foc pe litoral. De la Mamaia la Vama Veche, vor fi zile pline şi nopţi albe pe malul mării: concerte, distracţie pentru copii, prezentări de modă, concerte în aer liber, expoziţie de tehnică militară.

La piaţeta Perla din Mamaia, weekendul este destinat celor mici. Aici vor avea loc teatru de păpuşi, spectacole interactive cu baloane, reprezentaţie Street Dance (moment realizat de şcolile de dans), petreceri cu artificii şi confetti. Spectacolul estival care a început pe 4 august şi se va încheia pe 9 se desfăşoară între orele 19.00 – 21.00. El este organizat de SC Ara Sound SRL.

Festival de modă la Mamaia (…)

(…) În Portul Militar Mangalia, între orele 10.00 şi 14.00, se vor desfăşura concursuri de ambarcaţiuni cu rame şi cu vele şi jocuri marinăreşti la cheu. Turiştiilor le vor fi dezvăluite secretele nodurilor marinăreşti, iar la sfârşit vor putea să se bucure de un spectacol susţinut de ansamblurile artistice ale Cercului Militar din localitate.

Tot la Mangalia, în acest weekend, Portul Turistic va fi invadat de bulgari, la a doua ediţie a evenimentului „Bulgarian Punch“. Spectacolul are ca tema îmbinarea elementelor dobrogene: folclor românesc si bulgar, dansuri tradiţionale ale minorităţilor. Bulgaria va fi reprezentată de ansamblurile folclorice din Dobrich, Vaklino, Balchik şi Gurkovo.

Din ţara noastră, la eveniment vor participa Ansamblul „Litoral“ din Mangalia, meglenoromânii grupului „Altona“ şi ruşii-lipoveni din grupul vocal „Ceaika”.

Concerte în Vamă (…)

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult: adev.ro/nsnumo. 07.08.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply