Muzeul de Artă Vizuală din Galați, primul muzeu de artă contemporană românească din țară (Foto-VIDEO)

0
3603
muzeul_arta vizuala_galati
Corespondenta noastră din Galați, Roxana Turcu, a realizat recent un interviu cu doamna Simona Biriș, șefa departamentului relatii publice la Muzeul de Artă Vizuală din localitate.
“Muzeul de Arta Vizuala Galati este primul muzeu de arta contemporana  romaneasca din tara. Patrimoniul muzeului cuprinde lucrari reprezentative de arta contemporana romaneasca din a doua jumatate a secolului a XIX si din secolul XX, artisti plastici recunoscuti pe plan national si international.
Prin amabilitatea doamnei Simona Biriș, am putut afla mai multe despre evenimentele care au loc constant in cadrul muzeului (tabere de creatie, vernisaje, expozitii), la care participa personalitati de renume ale sculpturii si picturii contemporane din tara si de peste hotare”.

Reporter Roxana TURCU.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=U8c5hH5BMIk

Video: Cozart Studio.


Foto Roxana Turcu:

muzeul_arta vizuala_galati1 muzeul_arta vizuala_galati2 muzeul_arta vizuala_galati3 muzeul_arta vizuala_galati4 muzeul_arta vizuala_galati5 muzeul_arta vizuala_galati6 muzeul_arta vizuala_galati7 muzeul_arta vizuala_galati8 muzeul_arta vizuala_galati9 muzeul_arta vizuala_galati10 muzeul_arta vizuala_galati11 muzeul_arta vizuala_galati12 muzeul_arta vizuala_galati13 muzeul_arta vizuala_galati15 muzeul_arta vizuala_galati17 muzeul_arta vizuala_galati18 muzeul_arta vizuala_galati19


MangaliaNews.ro, 4 august 2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply