Cinci vieţi spulberate într-o clipă. Cine sunt victimele tragediei rutiere de la 23 August

0
557
carturesti.ro%20

cinci vieţi spulberate

A fost carnagiu, duminică seară, pe DN 39, la ieşirea din 23 August spre Mangalia. Cinci persoane au murit într-un cumplit accident rutier, produs de un om de afaceri din Constanţa, care se întorsese în acea seară de la munte, unde îşi serbase propria nuntă de argint.

Martorii spun că autoturismul Skoda condus de Constantin Daniel Vicol, de 48 de ani, a intrat cu viteză pe contrasens şi a izbit o maşină decapotabilă în care se aflau două femei şi doi bărbaţi. Impactul a fost nimicitor. Cei cinci au murit pe loc.
 
Tot martorii mai spun că Vicol ar fi numărat nişte bani în momentul în care a pierdut controlul maşinii, însă acest fapt nu va putea fi probat niciodată official. Cert este că în maşină au fost găsite împrăştiate bancnote în valoare totală de peste 9.000 de lei, însă acestea putea sari chiar şi din torpedo în momentul impactului extrem de violent.
 
Şoferul s-a întors duminică după amiaza de la munte, unde sărbătorise, împreună cu soţia şi finii, nunta de argint. A lăsat soţia acasă, în Constanţa, după care şi-a dus finii acasă, la Mangalia, iar acum se întorcea la Constanţa. Constantin Vicol era director în cadrul unei firme care activează în incinta Portului Mangalia.
 
În maşina SAAB decapotabilă se aflau Laura Ţuţaniş, în vârstă de 35 de ani, care conducea maşina, Irina Milea, de 36, Mihai Păsărică, de 34, vărul Laurei, cu toţii din localitatea 2 Mai şi un cetăţean italian, în vârstă de 52 de ani, partenerul de viaţă al Laurei.

Continuarea, AICI. 04.08.2015.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply