La Jupiter, Grupul Vouă povestește despre cum erau teatrele de vară odinioară!

0
321

teatruldevarajupiter2015 - Copy

Poftiți la Teatrul de Vară Jupiter, locul unde atmosfera de odinioară a spectacolelor în aer liber este ”reînviată” în fiecare an, prin stagiunile de vară! În acest sezon, ca invitați speciali, îi avem pe cei de la Grupul Vouă, care ne povestesc despre atmosfera din grădinile de vară în anii `90, când oamenii erau avizi după cultură și spectacole.

Pe 2 august, începând cu ora 21.00, Grupul Vouă vine la Teatrul de Vară Jupiter, într-o comedie senzațională, perfectă pentru un final de săptămână – ”Școala de Agenți”. Pe lângă spectacolul inedit pe care îl promit celor care ajung la Jupiter, cei de la Grupul Vouă își aduc aminte cu nostalgie cum erau odinioară grădinile de vară de pe litoral:

”Lumea era doritoare să vadă spectacole de umor, venind în număr mare și umplând până la refuz grădinile de vară. Aceste spectacole constituiau una dintre distracțiile favorite ale sejurului pe litoral. Ușor-ușor, publicul s-a îndepărtat de teatrele de vară. Sansa de a-i reapropia sunt doar spectacolele de umor de calitate”, spune Adrian Fetecău, reprezentant Grupul Vouă.

VOUA_02_08_2015-250x354Cum Grupul Vouă are o experiență relevantă în domeniul spectacolelor susținute în aer liber, Adrian Fetecău povestește pe scurt despre experiența lor în anii `90: La începutul anilor ’90, trupa de umor <<VOUĂ>> a fost o prezență constantă a spectacolelor organizate în grădinile de vară de pe litoral. Circulând cu mașinile ca la raliu, între Mamaia și Costinesti și, apoi, între Neptun și Eforie, eram prezenți într-o seară în mai multe spectacole în teatrele de vară luate cu asalt de spectatorii de toate vârstele. În această vară, VOUĂ încearcă să reînvie “foamea” de spectacole din acea perioadă și să vină în întâmpinarea fanilor săi cu un spectacol la care se râde non-stop”. 

Grupul Vouă vine la Teatrul de Vară Jupiter pe 2 august, 18 august si 30 august, când îi așteaptă pe toți amatorii de spectacole de calitate, să își aducă aminte de vremurile de odinioară.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

***

În săptămâna 3 – 9 august, la Teatrul de Vară Jupiter vă mai așteaptă și alte spectacole de calitate:

Luni, 3 august: Teatru Copii – Gașca Zurli: Am o căsuță mică, Ora 20.30 Preț bilet: 35 lei.

Marti, 4 august STELE DE 5 STELE, cu Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Petrică Mîțu Stoian, Paul Stângă, Ora 21.00, preț bilet: 30 lei.

Miercuri, 5 august – CONCERT PROCONSUL, Ora 21.00 Preț bilet: 20 lei.

Joi, 6 august (joi) – Azi…, sau poate niciodata. Regia: Felicia Dalu. Scenografia: Horia Țigănuș. Traducere: Elvira Rambu. Distribuția: Dan Cogălniceanu, Ilinca Goia, Delia Nartea, Vitalie Bichir, ora 21.00, preț bilet: 20 lei.

Vineri, 7 august – CONCERT BOSQUITO, ora 21.00, preț bilet 30 lei.

Detalii pe www.teatruldevarajupiter.ro.

(sursa foto 1: e-reporter.ro).


MangaliaNews.ro, 31.07.2015.

 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply