Venus – o staţiune, două lumi diferite. Investiţiile în hoteluri de 4 şi 5 stele, umbrite de aspectul staţiunii

1
712

Staţiunea Venus este considerată revelaţia sezonului estival 2015. Investiţiile din turism, cifrate la zeci de milioane de euro, au creat 1.000 de camere noi de 4 şi 5 stele. În aceste condiţii, ar putea deveni un concurent serios al staţiunii Mamaia, numai că eforturile investitorilor sunt umbrite de clădirile dărăpănate, buruienile şi de mizeria din staţiune.

venus-

Piscina ultramodernă, cu cele mai noi tehnologii de răcire a apei este una dintre atracţiile unui hotel nou, de patru stele din Venus. Confortul şi priveliştea se schimba rapid atunci când turiştii părăsesc zona de cazare.

Paul Greavu, reporter Digi24 Constanţa: Odată ce ies din resorturi şi hoteluri, turiştii din staţiunea Venus dau de gunoaie, şantiere, sau clădiri începute şi neterminate.

Odată ieşiţi din luxul de 4 şi 5 stele, turiştii pătrund într-o altă lume. Iulian Cojocaru vine în Venus de peste 15 ani. Are sentimente amestecate: pe de o parte se bucură de condiţiile de cazare, pe de alta, e nemulţumit de staţiunea în sine.

Iulian Cojocaru, turist din Galaţi: Plaja este deplorabilă, munţi de alge, mirosuri neplăcute.

venus--

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

– Ieşiţi din resort?

– Mai rar, aici totul este perfect.

Hotelierii au venit cu investiţii substanţiale, de zeci de milioane de euro şi se îndreaptă mai mult spre turismul de familie. Luxul nu lipseşte în staţiune, care la nivel de servicii rivalizează cu Mamaia.

Nicolae Moroianu, manager resort de 4*: Investiţia este în curs, ea va depăşi 12 milioane de euro şi este făcută cu capital integral românesc. Ne bazăm pe sprijinul autorităţiilor locale şi că infrastructura se va pune în foarte scurt timp la punct şi spaţiile verzi şi iluminat şi toate celelalte.

Continuarea, pe digi24.ro, 28.07.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply