IPJ Constanta ne informează

0
767

ipj constanta

IPJ Constanta ne informează asupra următoarelor evenimente petrecute în ultimile zile:

Depistat de poliţişti

La data de 27.07.2015, poliţiştii Compartimentului Criminalitate Itinerantă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale în colaborare cu poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Nicolae Bălcescu l-au depistat pe A. Ştefan, de 36 ani, din sat Dorobanţu, ce poseda un mandat european de arestare emis la data de 09.06.2015, de Tribunalul din Ragusa – Italia, pentru comiterea infracţiunilor de “constituire de grup infracţional organizat şi furt calificat”.

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind demarate procedurile legale aflate în vigoare în astfel de cazuri.

La data de 27.07.2015, poliţiştii Compartimentului Criminalitate Itinerantă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale l-au depistat pe M. Gică, de 46 ani, din comuna Cumpăna, ce poseda un mandat european de arestare emis la data de 06.11.2014, de Tribunalul din Tiergarten – Germania, pentru comiterea infracţiunilor de “furt calificat prin efracţie”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind demarate procedurile legale aflate în vigoare în astfel de cazuri.

Poliţiştii Secţiei 4 îl cercetează în stare de libertate pe A. A., de 25 ani, din municipiul Constanţa, care în ziua de 27.07.2015, a fost depistat conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Efectuând cercetări în cazul unei reclamaţii de furt, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Nicolae Bălcescu i-au identificat pe V. Vasile-Marius, de 19 ani, din comuna Mircea Vodă şi pe M. Marian, de 20 ani, din comuna Cuza Vodă, bănuiţi de comiterea faptei.

Cei doi, la data de 19.06.2015, ar fi sustras din curtea unei locuinţe un  motor de pe barca aflat pe un peridoc.

Aceştia au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar în urma prezentării instanţei de judecată au fost arestaţi preventiv.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea recuperării prejudiciului şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Accidente rutiere

La data de 26.07.2015, ora 16.30, B. Ş. a condus un autoturism pe D.N. 39, banda 2 şi ajungând la km. 40, a trecut peste axul drumului, pătrunzând pe banda a doua a sensului opus, unde a acroşat un alt autoturism condus de S. G. Accidentul a fost soldat cu pagube materiale, iar cei doi conducători auto au declarat iniţial că nu au suferit vătămări corporale.

Ulterior, în ziua de 27.07.2015, ora 12.00, S. G. s-a prezentat la Spitalul Municipal Mangalia, acuzând dureri la cap şi a fost trimis la SCJU Constanţa, pentru investigaţii.

La data de 27.07.2015, ora 16.00, M. P., în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu un autoturism, pe aleea de acces la Poşta din staţiunea Costineşti, a acroşat uşor doi turişti care se plimbau pe alee.

Poliţiştii Biroului Rutier Mangalia au întocmit dosare penale.

29.07.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply