Angajaţii DMHI pot răsufla uşuraţi? Conducerea Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A. susține că firma va funcționa în continuare

0
817

dmhi1

Reprezentanții SC Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A. (DMHI) au dat publicității un comunicat de presă în care arată faptul că, deși au fost anticipate anumite pierderi din cauza scumpirii materialelor de construcții, acestea nu vor avea un impact major asupra companiei, prin urmare activitatea DMHI nu va fi afectată: 

“Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A. precizează că singură poziţie oficială a acţionarului principal – Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co. Ltd.(DSME) este documentul anexat, pe care vi-l transmitem atât în varianta oficială semnată de către Preşedintele şi CEO-ul DSME, cât şi traducerea în limba română. Aşa cum se poate observă, în textul documentului emis de către DSME se citează şi poziţia oficială a Korea Development Bank (KDB) cu privire la situaţia actuală a DSME.

Pentru a evita orice fel de confuzii sau publicarea unor aspecte neconforme cu realitatea, rugăm mass-media ca, înainte de a da publicităţii articole cu referire la aspectele de mai sus, să ia notă de prezentul Comunicat de Presă, inclusiv documentul oficial anexat.”

În secţiunea documente puteţi citi comunicatul respectiv.

Sursa: ziuaconstanta.ro, 24.07.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply