Veniți la Mangalia să donați sânge!

0
839

mangalia-donare-de-sange

Colecta mobilă de sânge organizată de Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța (CRTS) în colaborare cu unele autorități locale, la nivelul județului nostru, continuă, mai ales acum, când nevoia de sânge este extrem de mare. Se știe că, vara, cantitatea de sânge colectată este tot mai mică, cei mai mulți oameni fiind plecați în concediu. Pentru a le veni în ajutor celor care nu se pot deplasa la sediul central, CRTS aduce în diferite localități echipa care asigură procedurile necesare pentru actul de donare. De această dată, specialiștii ajung la Mangalia.

Astfel, în colaborare cu Primăria și Spitalul Municipal din localitate, se va organiza sâmbătă, 25 iulie, între orele 9.00 și 13.30, la Spitalul Municipal Mangalia, acțiunea de donare de sânge. Sunt așteptate toate persoanele sănătoase din Mangalia, dar și din localitățile învecinate care doresc să îi ajute pe pacienții care au nevoie de tratament transfuzional. Cine poate dona sânge și ce beneficii aveți, puteți afla în ediția online a cotidianului nostru, www.telegrafonline.ro.

Directorul CRTS, dr. Alina Dobrotă, mulțumește anticipat tuturor celor care vor contribui la salvarea vieților, prin donarea de sânge.

Mai mult, AICI. 23.07.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply