Ion Niculescu, fostul director al Spitalului Judeţean şi al celui din Mangalia, trimis în judecată: „Trăiesc o dramă!”

3
736
carturesti.ro%20

ion_niculescu

Doctorul Ion Niculescu, din cadrul Spitalului Municipal Mangalia, a fost trimis în judecată alături de asistenta Marcela Alexoiu, pentru infracţiuni de corupţie. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanţa, următorul termen fiind stabilit pentru data de 7 septembrie anul curent.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, asistenta Marcela Alexoiu era pregătită pentru a primi suma de 350 de euro, care urma să-i fie înmânată medicului Niculescu, pentru o operaţie de cezariană. Flagrantul a fost organizat vineri, 26 iunie. Medicul şi asistenta au fost reţinuţi, însă judecătorii au decis ca ei să fie cercetaţi sub control judiciar, ulterior fiind trimişi în judecată.

Întrebat despre cele întâmplate, Niculescu a declarat pentru Replica: “Nu eram acolo când s-a întâmplat asta. Nu vreau să spun prea multe, că mi-e frică, să nu vorbesc ceva și să fie interpretat. N-am fost nici măcar în clădire, am fost în Mangalia, dar nu în clădire. Nu știu de ce se întâmplă, n-are rost să arunc vina pe cineva. N-am nici o legătură. Trăiesc o așa dramă, că nici nu vă imaginați. Gravida este din Băneasa, nici măcar nu a fost pacienta mea. A venit să nască la termen, am internat-o. Sper să se termine bine! N-am luat legătura cu asistenta, nu știu ce spune ea”.

Mai mult,  în replicaonline.ro, Joi, 23.07.2015.


piese-auto-mangalia.ro3 COMENTARII

  1. Sa zaci in puscarie ca un caine ce esti.care iei banii de la bietii pensionari sclavule.saracul de tine nu erai acolo…bai omule uitate in sus spre cer ca ti a venit randul tie cat si sclavei tale care as scuipa o in gura daca o vad

  2. Cand a intins mana sa ia spaga, nu a trait o drama? Sa contacteze o editura care sa i publice cartile si scapa cu cateva luni.Cam tarziu se intampla lucruri…

Leave a Reply