Românii au luat cu asalt litoralul în acest weekend: 60.000 mașini pe Autostrada Soarelui

0
827

românii au luat cu asalt litoralul în weekend

Aproape 60.000 de autovehicule au fost inregistrate in ultimele doua zile pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti – Constanta, astfel ca acest weekend a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, informeaza Centrul Infotrafic al IGPR.

Numarul estimat al turistilor veniti pe litoral depaseste 200.000, potrivit datelor furnizate de operatorii de turism, se arata intr-un comunicat trimis de Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), arata Mediafax.

“Este de asteptat ca pe parcursul zilei sa se circule ingreunat pe DN39 Mangalia-Constanta, mai ales in statiunea Eforie-Nord. Este posibil sa se formeze coloane de masini si la iesirea de pe autostrada A2 catre DN Centura Capitalei, dar mai ales la statia de taxare de la Fetesti, intrucat multi conducatori auto prefera sa plateasca taxa de pod la singurele ghisee destinate achitarii pe loc a tarifului (cate o casierie pe fiecare sens de mers, pe benzile numarul unu)”, conform Centrului Infotrafic.

Pentru a nu se forma coloane de autovehicule, soferii pot trece liber pe benzile doi si trei, in ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa sa se plateasca in avans sau ulterior, pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii, la statiile de distributie a carburantilor autorizate sau prin SMS, la numarul 7577, se mai arata in comunicatul de presa.

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Turism/186436/cel-mai-aglomerat-weekend-pe-litoral-si-autostrada-soarelui.html#ixzz3gM9Xx3C4
Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply