CUM SE COMPLETEAZA FISELE DE ADMITERE LA LICEU IN 2015

0
768

admitere-liceu2015Fiecare unitate de invatamant a afisat joi lista candidatilor la liceu, in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere.

Potrivit calendarului Ministerului Educatiei, pe 6 iulie vor fi eliberate  fisele de inscriere pentru elevii care solicita participarea la admitere in alt judet decat cel de resedinta.

Elevii claselor a VIII-a vor completa optiunile in fisele de inscriere la liceu in perioada  3-7 iulie. Acestia pot verifica fisele editate de calculator si vor corecta greselile din baza de date computerizata, impreuna cu parintii lor, in perioada 4-8 iulie.

Cum se completeaza fisele de admitere la liceu in 2015

Potrivit site-ului Ministerului Educatiei, elevii vor completa optiunile in fisele de inscriere la liceu in ordinea specializarilor/unitatilor de invatamant preferate. Pentru fiecare elev, prima optiune este cea care va fi luata in considerare, iar daca media sa este prea mica va fi luata in calcul urmatoarea optiune.

Absolventii claselor a VIII-a pot tine cont de mediile de admitere din anii precedenti pentru a-si da seama la ce unitate de invatamanat si la ce specializare se incadreaza, in functie de media obtinuta.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cu cat veti completa mai multe optiuni, cu atat reduceti sansele de a fi repartizat de computer la o unitate de invatamant indepartata.

Sursa: portalinvatamant.ro, 03.07.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply