Restricții pe Autostrada Soarelui, în weekend, de la 1 iulie!

0
214
restrictii-pe-autostrada-soarelui-in-weekend-din-1-iulie
Apropierea de vârful sezonului estival aduce restricţii de circulaţie pentru traficul greu pe drumurile spre mare. Şoferii de tiruri şi alte maşini de peste 3,5 şi 7,5 tone vor trebui să-şi planifice atent cursele astfel încât să evite traseele cu restricţii. Altfel, riscă amenzi usturătoare.

Pe Autos­tra­da Soa­re­lui, mași­ni­le de pes­te 3,5 tone vor avea inter­dic­ție să cir­cu­le, în zile­le de vineri, sâm­bă­tă și dumi­ni­că, între anu­mi­te ore, din 1 iulie până pe 31 august.

Micro­bu­ze­le și auto­bu­ze­le de trans­port per­soa­ne nu sunt viza­te de noi­le reguli, anun­ță Com­pa­nia de Dru­muri. Șofe­rii celor­lal­te mașini gre­le tre­bu­ie să știe că tra­fi­cul pe Autos­tra­da Soa­re­lui va fi res­tric­țio­nat pe sec­to­rul Bucu­rești-Con­stan­ța în zile­le de vineri, între ore­le 12.00 și 24.00 și sâm­bă­tă, între ore­le 06.00 și 14.00 iar pe sec­to­rul Con­stan­ța-Bucu­rești — dumi­ni­că, între ore­le 12.00 și 24.00.

O altă res­tric­ție se apli­că pe sec­to­rul Fetești-Cer­na­vo­dă, tot dumi­ni­că, de la prânz până la mie­zul nop­ții.

Pen­tru mași­ni­le de pes­te 7,5 tone, res­tric­ți­i­le de tra­fic vor fi din 1 iulie până pe 31 august și pe DN 39 Agi­gea – Man­ga­lia, dar și pe DN 22C Mur­fa­tlar – Cer­na­vo­dă.

Mai mult, AICI. 26.06.2015.

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply