Preşedintele CS Mangalia, Dragoş Dima, declaraţii după Mondiale: “Cel mai mare câştig – atragerea copiilor către lupte!”

0
867

celmai

Ecourile Campionatului Mondial de lupte pe plajă de la Mangalia, unde sportivii români au făcut senzaţie, sunt departe de a se fi stins. Ce rămâne în urma acestui eveniment, dincolo de cele peste 30 de medalii cucerite, aflăm de la preşedintele CS Mangalia, Dragoş Dima. 

Tânărul preşedinte al Clubului Sportiv Mangalia, Dragoş Dima, este de părere că cel mai mare câştig rezultat din organizarea Campionatului Mondial de lupte pe plajă la Mangalia îl reprezintă atragerea copiilor către această îndră-gită disciplină sportivă, de mare tradiţie în România. 

„Este foarte important pentru comunitatea locală să fie gazda unor asemenea evenimente. Mă bucur foarte mult că tribunele arenei au fost pline, şi în special de copii. Ei au fost martori la un spectacol sportiv de cea mai bună calitate, iar mulţi dintre ei sunt convins că vor veni la sală, să practice luptele. S-a cucerit un număr record de medalii, iar în toamnă, vom culege alte roade, odată cu acţiunile de selecţie pe care le vor efectua în rândul copiilor, cu vârste de la 6-7 ani”, a declarat preşedintele Dragoş Dima. 

Acesta a precizat că ediţia de anul acesta a Campionatului Mondial de lupte pe plajă a fost un succes total. 

„Este o mare reuşită a Federaţiei Române de Lupte, în special a vicepreşedintelui Lucian Luca, omul care s-a zbătut să aducă turneul la Mangalia. Remarc şi ajutorul oferit de Primăria Mangalia, campionatul a fost OK din toate punctele de vedere, suntem un exemplu la nivelul internaţional”, a mai spus Dragoş Dima. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vara aceasta se anunţă plină de evenimente în sudul litoralului. 

Cele mai importante sunt Turneul Internaţional Memorial „Ioan Dima” la lupte, ediţia a IV-a (plaja Perla Venusului; 19-21 iunie), Jocurile Sportive ale Mangaliei (în ultimul week-end al lunii august), care includ Cupa CS Mangalia şi Campionatul Naţional de wrestling-beach şi Cupa Callatis pentru copii, la diferite discipline. 

De asemenea, vor fi organizate mai multe regate de yachting. 

 Sorin MIHALACHE, cugetliber.ro, Joi, 18.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply