Angajații vor putea primi vouchere de vacanță de la 1 iulie

0
1082

farmec.ro
carturesti.ro%20

Normele de aplicare a legii au fost finalizate de ANT.

mirela-matichescu-ant

 

Președintele interimar al Autorității Naționale pentru Turism, Mirela Matichescu: ”Primele vouchere ar putea fi emise începând cu 1 iulie 2015, dacă totul se face în timp. Aceste norme au fost făcute în colaborare cu industria, cu specialiști de la noi, de la Autoritate, de la Ministerul Economiei. Am abordat toate palierele”.

După lungi așteptări, angajatorii ar putea să ofere primele vouchere de vacanță, începând de la 1 iulie 2015. Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) a anunțat că a finalizat normele privind acordarea voucherelor de vacanță, documentul urmând să fie trimis pe circuitul de avizare imediat după promulgarea legii și publicarea acesteia în „Monitorul Oficial“, potrivit președintelui interimar al ANT, Mirela Matichescu.

”Primele vouchere ar putea fi emise începând cu 1 iulie 2015, dacă totul se face în timp. Aceste norme au fost făcute în colaborare cu industria, cu specialiști de la noi, de la Autoritate, de la Ministerul Economiei. Am făcut aceste norme închipuindu-ne că noi suntem atât angajatul, cât și angajatorul și emitentul. Am abordat toate palierele”, a precizat Mirela Matichescu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Conform normelor, angajatorii prevăzuți în ordonanță  stabilesc, de comun acord cu organizațiile sindicale legal constituite și reprezentative la nivelul unității sau cu reprezentanții beneficiarilor, achiziționarea voucherelor de vacanță de la unitățile emitente, precum și forma suportului acestora, respectiv suport electronic sau hârtie. Beneficiarul poate utiliza voucherele de vacanță pe baza actului de identitate numai pentru achiziționarea de servicii turistice de la unitățile afiliate.

Mai mult, în telegrafonline.ro, Joi, 18.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply