Carnavalul Copiilor a umplut străzile Mangaliei de spectacole și voie bună

0
835

farmec.ro
carturesti.ro%20

Carnavalul Copiilor-2015-Mangalia1

Peste 2000 de școlari și preșcolari de la toate unitățile de învățământ din Mangalia au luat parte, vineri, la cea de-a treia ediţie a Carnavalului Copiilor. Însoţiţi de cadrele didactice şi părinţi, copiii s-au organizat în două coloane, care au pornit silmultan din zona Sensului Giratoriu și Cercului Militar.

Copiii fiecărei clase au purtat costume tematice, dintre cele mai diverse: vrăjitoare, albinuțe, fluturași, personaje de desene animate, zâne și altele. Punctul de întâlnire a fost platoul din fața Casei de Cultură.

În timpul defilării, participanții au fost acompaniaţi de clovni şi de ritmurile de tobe ale trupei SuperChill. Atmosfera plină de entuziasm, culoare și voie bună a continuat și în piața centrală a orașului, unde participanții la carnaval au fost întâmpinați cu program artistic surpriză, cadouri, flori și diplome.

Carnavalul Copiilor-2015-Mangalia2

Tot în cadrul spectacolului, pe scena Casei de Cultură au urcat şi noile mascote ale oraşului: cele şapte zeităţi ce vor reprezenta staţiunile din sudul litoralului. De altfel, aceste mascote au fost prezente și pe plaja Laguna din Mangalia, la deschiderea Campionatului Mondial de Lupte pe Plajă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prezent la sărbătoarea copiilor, primarul Radu Cristian alături de colegii din primărie, au oferit flori și cadouri atât copiilor, cât și cadrelor didactice care au participat la defilare. Edilul i-a felicitat pentru costume și pentru implicarea de care au dat dovadă în organizarea evenimentului.

Carnavalul Copiilor-2015-Mangalia3

Cu această ocazie, Radu Cristian le-a reamintit celor prezenți că, în această vară, la fel ca şi în anii anteriori, primii trei elevi ai fiecărei clase vor pleca în taberele gratuite oferite de municipalitate. Carnavalul Copiilor a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local Mangalia, în colaborare cu instituţiile de învăţământ din localitate.

13 iunie 2015. A transmis Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply