FOTO Primarul Radu Cristian despre inaugurarea Parcului de aventuri “Paradis Land” din Pădurea Comorova

0
814

inaugurarea Parcului de aventuri Paradis Land1

Radu Cristian: “Zilele trecute am fost invitat la inaugurarea Parcului de aventuri “Paradis Land”, amenajat în Pădurea Comorova. Este o investiţie privată realizată cu respectarea tuturor normelor de mediu şi care va contribui la dezvoltarea turismului în staţiunile din sudul litoralului.

inaugurarea Parcului de aventuri Paradis Land2

Fiind singurul parc de acest fel din judeţul Constanţa, este de aşteptat să atragă un număr mare de iubitori ai sportului. Cele 14 trasee cu dificultate progresivă sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă, iar din câte am înţeles, parcul de aventuri va fi deschis aproximativ 10 luni/an.

inaugurarea Parcului de aventuri Paradis Land3

Sunt convins că astfel de proiecte destinate petrecerii timpului liber sunt binevenite şi apreciate atât de turişti, cât şi de locuitorii Mangaliei şi ai localităţilor învecinate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

inaugurarea Parcului de aventuri Paradis Land4

În acelaşi timp, Primăria derulează proiecte de infrastructură, menite să modernizeze şi să înfrumuseţeze aspectul staţiunilor. Mă refer aici la reabilitarea falezei din Neptun şi a zonei “La steaguri”, cu bani europeni. Proiectul este în derulare şi sperăm să fie finalizat în cel mai scurt timp.

inaugurarea Parcului de aventuri Paradis Land5

De asemenea, în următoarea perioadă, după încheierea etapelor procedurale, trebuie să demareze proiectul de modernizare a falezei Mangalia-Saturn, tot în cadrul unui program cu finanţare europeană. Aşa cum am mai spus, obiectivul nostru este realizarea unei faleze pietonale la standarde europene, pe întreaga distanţă de aproximativ 9 km, între Mangalia şi Olimp”.

Sursa: fb, 12.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply