Seară magică cu Andre Rieu

0
735

farmec.ro
carturesti.ro%20

Seară magică cu Andre Rieu

12 mii de oameni au trăit o seară de basm, alături de regele valsului, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Andre Rieu a continuat seria de 7 concerte cu un spectacol care i-a ţinut în priză pe români.

Artistul olandez a reinventat muzica din toată lumea, dar şi folclorul românesc, alături de compozitorul Gheorghe Zamfir. 

Cel mai de succes violonist din lume e copleşit de căldura celor 12 mii de români, adunaţi în Piaţa Constituţiei. Spectatorii au păşit pe un tărâm nou. Decorul pare desprins dintr-un basm, iar jocul luminilor este încântător.

Cu fiecare arie interpretată exemplar de instrumentişti, românii se îndrăgostec mai tare de artistul olandez şi de orchestra lui.

La un moment dat, Rieu se asigură că publicul e pregătit emoţional pentru ce urmează. Gheorghe Zamfir a fost invitat pentru un moment special, dar nimeni nu bănuieşte când o să urce compozitorul pe scenă. Surpriza e uriaşă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Folclorul românesc sună incredibil din naiul lui Gheorghe Zamfir, acompaniat de instrumentele a celor mai buni muzicieni.

Mai mult, AICI. 09.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply