Ziua Universală a IEI – de Sânziene, pe 24 iunie 2015

0
769

Ziua Universală a IEI

Pentru al treilea an consecutiv, comunitatea La blouse roumaine vă invită să celebraţi Ziua Universală a Iei, pe 24 iunie 2015, de Sânziene.
#24Iunie #ZiuaIei #Sanzienele

Ziua Universală a Iei este o iniţiativă a comunităţii LA BLOUSE ROUMAINE

Ziua Universală a Iei este o iniţiativă a comunităţii LA BLOUSE ROUMAINE.

La blouse roumaine este o comunitate online, născută pe facebook în 2012, ce a declanșat una dintre cele mai importante mișcări culturale din ultimii 25 de ani, dedicate iei și culturii identitare din România.

Ziua Universală a Iei-2

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La blouse roumaine a creat și inițiat Ziua Universală a Iei, pe 24 iunie 2013, odată cu sărbătoarea Sânzienelor și Sfântul Ioan de vară. Evenimentul s-a bucurat de un succes imens, fiind celebrat, doi ani la rând, pe 6 continente, in peste 50 de țări și 100 de localități din România și din întreaga lume.

IA Day

Comunitatea La blouse roumaine a primit premiul revistei Business Review pentru Cel mai important efort de promovare a României in 2013, premiul de Proiectul Anului acordat de Asociația Cele mai Frumoase Sate Românești și nominalizarea revistei Foreign Policy Romania în Top 100, categoria inițiativelor culturale care mişcă ţara în direcţii bune.

Ia este simbolul originii noastre

Ia este simbolul originii noastre, frumos decorată cu motive tradiționale care, de-a lungul timpului a devenit sursa de inspirație pentru numeroși artiști și creatori de modă.

Duminică 21 Iunie 2015, vă invităm pe toți, de la mic la mare, să purtăm o ie ca semn al apartenenței nostre culturale.

La blouse roumaine, 08.06.2015.


IA DE LA MALUL MĂRII, sigur va fi la înălțime!!!

 

MangaliaNews.ro, Luni, 8 iunie 2015.


 

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply