Mamaia va fi gazda Campionatului Mondial de Bob pe roti, în septembrie 2016

0
658

mamaia-bob-2016

Am învins țări cu tradiție pentru organizarea Campionatului Mondial de bob pe rotile. Este posibil dacă există dăruire. Va fi unul dintre evenimentele anului din România, iar prințul Albert de Monaco va vizita riviera românească. Nu a lipsit niciodată de la un astfel de Campionat Mondial. (Ovidiu Oprea).

Mamaia va fi gazda Campionatului Mondial de Bob pe roti in septembrie 2016, eveniment care il va aduce pe Printul Albert de Monaco la Marea Neagra! Monaco a gazduit timp de 15 ani acest campionat, dar de la anul, dupa ce Romania a invins Germania in competitia organizarii, cu 24 de voturi la 15, toata atentia se indreapta spre Mamaia.

Filmul de promovare a statiunii a fost avantajul care ne-a adus acreditarea oficiala a Federatiei Internationale pentru organizarea Campionatului Mondial de Bob pe roti la noi.


În plus, din această vară, turiștii se vor putea familiariza cu bobul pentru competiție, vor putea afla informații și se vor putea fotogtrafia cu el. Asociatia Litoral-Delta Dunării este partener principal al acestui eveniment, iar bobul va fi branduit cu sigla Mamaia Style.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: YouTube & facebook.

MangaliaNews.ro, Joi, 4 iunie 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply