În comuna cu cel mai mare venit pe cap de locuitor din țară, copiii au primit de 1 iunie câte o tabletă

0
968

comuna-pestera

Pe dealurile care înconjoară comuna Peștera se află un parc eolian. Foto: ziuaconstanta.ro.

De 1 iunie, copiii din comuna Peştera, județul Constanța, au primit 500 de tablete în dar. Dacă anul trecut toţi cei 500 de copii din comuna Peştera au primit cadou câte o bicicletă, anul acesta administraţia locală le-a oferit peste 500 de tablete, relatează adevarul.ro.

Tabletele le-au fost împărțite atât elevilor, cât şi cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 1.

Comuna Peştera, pierdută pe dealurile Dobrogei, a reuşit să se dezvolte cu propriile resurse. În comuna situată la o distanţă de 57 de kilometri de Constanţa politicul nu a mai contat deloc, potrivit adevarul.ro: primarul, apoi consilierii locali au renunţat, pe rând, la partidele în care erau înscrişi şi au devenit independenţi.

Şcoala Gimnazială nr. 1 este foarte modernă: fiecare clasă are videoproiector şi calculator, mobilerul este modular, iar băncuţele pot fi mutate în funcţie de activităţi. Toate scaunele sunt din piele ecologică, iar tablele sunt moderne.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La şcoala unde învaţă 480 de copii nu se plătesc nici fondul şcolii, nici fondul clasei.

„Primăria ne pune la dispoziţie tot ceea ce este necesar: de la produse de igienă, la cretă şi bureţi. Nici de pază nu este nevoie, întrucât avem un sistem video“, a explicat directorul. Din biroul lui se poate urmări pe camere activitatea din clase şi de pe holuri. Costurile s-au ridicat la 1,5 milioane de lei.

Continuarea, AICI. 03.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply