Ședință extraordinară a Consiliului Local Mangalia (Convocator)

1
790

primariamangalia

Primarul Mangaliei, Radu Cristian a convocat pentru joi, 28 mai, ora 12:30, o şedinţă extraordinară a Consiliului Local, în cadrul căreia se vor dezbate mai multe proiecte de interes public.

Consilierii municipali vor pune în discuţie, pe ordinea de zi, proiectele de hotărâre referitoare la aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015 pentru Municipiul Mangalia și a Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea Municipiului Mangalia, precum şi stabilirea, constatarea și sancționarea faptelor ce constituie contravenție.

Un alt proiect de hotărâre pus în discuție în cadrul ședinței este cel referitor la aprobarea programului de evenimente cultural artistice și sportive desfășurate în anul 2015, precum și a sumelor necesare organizării și desfășurării acestora.

A transmis Biroul de presă al Primăriei Mangalia. 27.05.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. ar trebui sa ia masuri si la bariera. administratorul de acolo mai exact budeanu udila ia bani de la oameni pentru intretinere dar nu da facturi….. mie nu mi se pare normal. i-am scris domnului primar dar nu a respuns si nici nu a luat vreo masura pana acum. poate ar trebui sa investigati voi…

Leave a Reply