Micuţii de la grădiniţele din Mangalia, alături de elevii galactieni

0
674

Micuţii de la grădiniţele din Mangalia1

Cea de a XVI-a ediţie a Zilelor Şcolii „Gala Galaction“ din Mangalia a demarat, vineri, cu o acţiune inedită, ce a avut loc în curtea unităţii de învăţământ: o sărbătoare a prieteniei dintre micuţii claselor I şi cele pregătitoare şi cei de la grădiniţele din localitate. Sub titulatura „Copilărie în lumină“, preşcolarii au fost invitaţii elevilor galactieni, alături de care au cântat, au dansat, au desenat şi au pictat, la final cu toţii fiind răsplătiţi cu premii oferite de Asociaţia de Părinţi  „Gala Galaction“.

Micuţii de la grădiniţele din Mangalia2

Potrivit directorului unităţii, prof. Adriana Popescu, aceasta este prima manifestare a Zilelor Şcolii „Gala Galaction“: „Suntem foarte fericiţi că am putut, timp de şaisprezece ani, să fim atât de consecvenţi, în dorinţa noastră de a ne serba şcoala. Consider că este o dovadă de respect şi de dragoste pentru instituţia noastră. Astăzi am spart gheaţa activităţilor ediţiei 2015 a Zilelor Şcolii, cu o sărbătoare a prieteniei, la care am invitat reprezentanţi ai tututor grădiniţelor din oraş. „Copilărie în lumină“ se numeşte activitatea noastră şi, ca întreaga manifestare a zilelor şcolii este dedicată Anului Internaţional al Luminii“.

Micuţii de la grădiniţele din Mangalia3

Directorul unităţii şcolare este de părere că numărul mare de copii ce doresc să studieze la „Gala Galaction“ se datorează atât învăţământului la nivel european oferit, cât şi dascălilor, care îşi fac meseria punând mult suflet în formarea tinerelor generaţii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Zilelele Şcolii „Gala Galaction“ vor mai cuprinde concursuri de matematică, română, engleză şi istorie, „Galactienii au talent“, parade, meciuri de fotbal şi handbal, alături de alte nenumărate activităţi artistice.

Sursa: editiadesud.ro, 23.05.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply