Campanie de promovare. Guvernul și-a trimis om pe litoral să se laude cu progresele făcute de privați

0
710

farmec.ro
carturesti.ro%20

promovare matichescu

Mirela Matichescu

La debutul sezonului estival, Mamaia a găzduit, vineri, conferința reprezentanților domeniilor publice și private, prin care a fost anunțată încheierea demersului agenției Mareea de promovare a stațiunii. Au participat managerul general al agenției, Marius Usturoiu; preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad; președintele Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală și președintele Autorității Naționale pentru Turism, Mirela Matichescu.

„Avem un studiu realizat de compania noastră, comparativ cu ultimii trei ani. Ne oferă o surpriză și o direcție a consumului de vacanță. La acest moment, în perioada 1 octombrie – 15 mai, avem o creștere de 11% a rezervărilor pentru această vară, deci avem un trend crescător.

Dar, surpriza vine pe segmentul vacanțelor integrate, a vacanțelor de tip all-inclusive, servicii complexe, care nu se mai rezumă doar la o simplă cazare și un mic dejun, unde avem o creștere de 289%”, a spus Usturoiu. Potrivit agenției Mareea, cererea pentru serviciile all-inclusive pe litoralul românesc a crescut de trei ori față de anul trecut, în timp ce valoarea medie a pachetelor all-inclusive achiziționate a scăzut cu 6,4%.

Cifrele îi ambiționează pe cei de la Mareea, care negociază în prezent pătrunderea pe piața poloneză, de unde aceștia speră să aducă aproximativ 5.000 de turiști, aspect care, potrivit lui Usturoiu, ar reprezenta segmentul principal de turiști pentru stațiunea Mamaia, în următorii cinci ani.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Anunț în avanpremieră deschiderea unei noi piețe, din Polonia. Suntem în negocieri avansate la acest moment. Sperăm că la începutul lunii iunie să finalizăm și contractele pentru zborurile charter, care vor veni din Polonia pentru anul viitor. Estimăm pe la 5.000 de turiști care vor veni. E o piață cu potențial mare pentru litoralul românesc”, a mai spus Usturoiu.

După degringoladă, mulți eroi se-arată

Cititi continuarea in replicaonline.ro, 24.05.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply