Voluntarii din Mangalia au adunat gunoaiele de pe plajă!

0
696

voluntarii-din-mangalia-au-adunat-gunoaiele-de-pe-plaja

Plaja din Mangalia are o nouă faţă, una mai curată, după ce zeci de voluntari au stârns astăzi gunoaiele lăsate în urmă de turiştii şi localnicii certaţi cu bunul simţ. N-au fost singuri în demersul lor. S-au bazat şi pe ajutorul companiei de salubrizare.

Protejarea mediului înconjurător ar trebui să fie o prioritate pentru noi toți. O spun cu sinceritate acești tineri din Mangalia, care respectă natura și vor ca toată lumea să le urmeze exemplul.

Dis-de-dimineață au ieșit pe plajă și au adunat gunoaiele lăsate în urmă de alții. În total, au fost strânse sute de kilograme de deșeuri.

“Ei în fiecare an participă la aceste acțiuni de voluntariat, în special toamna după finalizarea sezonului, pentru că toată lumea lasă în urmă gunoaie, dar și primăvara, înaintea începerii sezonului ca să avem și noi o plajă curată și să învățăm să respectăm mediul”, a precizat Marcela Stancu, președintele Asociației “Și eu pot”.

Voluntarii au fost ajutați de angajații firmei care se ocupă cu salubrizarea orașului. Aceștia le-au pus la dispoziție mănuși de unică folosință și saci de plastic pentru colectarea deșeurilor.

Mai mult, pe reporterntv.ro, 16.05.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply